Photo by Aleksandar Gospić

Plaže za pse na koje moraš odvesti svojeg dlakavog ljubimca

Putovanja su uvijek zabavnija u društvu prijatelja. A kakva tek uz čovjekova najboljeg prijatelja! Bilo da preferirate aktivni ili opušteni odmor, Hrvatska će se pokazati kao pravi izbor. Na spomen riječi odmor, većina zamišlja plažu i more, pa zašto onda to ne biste priuštili i svojem četveronožnom prijatelju? Otkrijte na kojim najljepšim plažama Hrvatske možete uživati sa svojim ljubimcem kako biste oboje bili na odmoru koji se pamti!

Kraljica plaža

Svakako je najpoznatija i neizostavna plaža za pse Podvorska plaža u Crikvenici. Ova višestruko nagrađivana plaža ima najmoderniju opremu i sigurno će izmamiti „vau (vau)” svakog vlasnika i njegova psa. Najveća posebnost plaže ipak je prvi kafić za pse u kojem se okupljaju prave njuške. Zna se koliko su psi vjerna vrsta, pa tako i vjerni gosti jer obožavaju ovu inovaciju – ponudu sladoleda, čipsa i piva za pse! Ako se vaš pas i ne zove Rex, zasigurno će se tamo tako osjećati!

HTZ 2016 Croatia Feeds fotke za clanak Pet Friendly 1.0.1

Kvarner

Kvarner nudi još mnogo drugih prilika za pseći raj. Primjerice, Vela plaža u Baškoj, koja je poznata po tirkiznome moru i pijesku zbog kojeg će vlasnicima i psima curiti sline. Ne zaostaju ni plaže Kijac u Njivicama, Veli žal na Malom Lošinju, Punta kolovi između Opatije i Ičića, uvala Vlaška u Senju i niz plažica u Rijeci. Svaki bi pas dao HUNDert Punkte ovim plažama!

HTZ 2016 Croatia Feeds fotke za clanak Pet Friendly 1.0.2

Istra

Osim prekrasnih plaža i zalazaka sunca, Istra nudi i odličnu varijantu za odmor pun akcije! Bazeni, tenis i tereni za squash, minigolf te mnoge druge aktivnosti osigurat će da vaš odmor bude sve samo ne dosadan. Najbolji trening i zagrijavanje možete napraviti sa svojim psom na jednom od mnogih psećih plaža u ovome prekrasnom području Hrvatske poput Verudele, Saccorgianne ili Štinjanske uvale u Puli, uvale Lone, Cuvi ili Borik-Figarola u Rovinju te camp beach Istria u Rovinju. Who let the dogs out?!

HTZ 2016 Croatia Feeds fotke za clanak Pet Friendly 1.0.3

Dalmacija

Zna se da su psi najbolji wingmen te na plažama mogu služiti kao idealno društvo! Iskušajte sreću na raznim psećim plažama u Splitu poput, primjerice, sjeverozapadnog dijela Kašjuna i Kašteleta, Zlatnog rata na Bolu i Mlina u Dubrovniku. Na Vartalcu u Komiži atmosfera će sigurno biti vatrena jer osim što je pseća, ujedno je i plaža vulkanskog podrijetla!

HTZ 2016 Croatia Feeds fotke za clanak Pet Friendly 1.0.4