Pet načina da izgledaš privlačno dok se opuštaš u Hrvatskoj

Na obali, brežuljcima ili nizinama Hrvatske – sasvim je svejedno, svugdje možete isplanirati svoje posebno putovanje koje će vas promijeniti izvana i iznutra.

Action, baby!

Najbolje izgledamo kad se najbolje osjećamo, a ništa ne može nadmašiti osjećaj adrenalina kad kola našim tijelom – aktivni odmor upravo će se za to pobrinuti. Bilo da je riječ o planinarenju, bicikliranju, jahanju, ronjenju, skakanju padobranom, vožnji kanuom ili jogi na plaži – kad se dobro osjećate, to se vidi! Mens sana in corpore sano!

HTZ 2016 Croatia Feeds fotke za clanak Relaxing 1.0.1

Wellness oaza

Opustite se u jednom od više od 80 wellness centara diljem Hrvatske. Toplo preporučujemo područje Kvarnera i grad Opatiju, koji je poznat kao wellness oaza Hrvatske!

HTZ 2016 Croatia Feeds fotke za clanak Relaxing 1.0.2

Feel like a god(dess)

Priuštite si pravi kraljevski tretman pomoću ljekovitog blata u blizini Kraljičine plaže u Ninu. Tretman se sastoji od oblaganja blatom, zatim sunčanja i ispiranja blata u toplome moru, a njegovu djelotvornost dokazuju tisuće posjetitelja i duga tradicija koja seže u rimsko doba. Nije slučajnost što je baš na tome mjestu pronađeno liburnsko božanstvo Venera Anzotika!

HTZ 2016 Croatia Feeds fotke za clanak Relaxing 1.0.3

Sexy bites

Vjerojatno znate da su istarski tartufi i dalmatinske kamenice najbolji afrodizijaci, a paški sir ima visoku koncentraciju cinka te stoga nosi titulu „seksi minerala”. Začinite to vrhunskim hrvatskim vinima i pjenušcima, i nitko vam neće moći odoljeti!

HTZ 2016 Croatia Feeds fotke za clanak Relaxing 1.0.4

Piće bogova

Posjetite vinska događanja na području Srijema i Slavonije, poput Iločke berbe, uživajte u gastronomskim delicijama i zalasku sunca na Urbanovu u Međimurju ili gledajte zvijezde na istarskim brežuljcima poput Motovuna uz poznate istarske vinske vrste.

HTZ 2016 Croatia Feeds fotke za clanak Relaxing 1.0.5